به گزارش آی دبلیو اسپورتس؛ سحر خدایاری دختری است که پس از مرگش جهانی شده. از پل پوگبا و بسیاری از بازیکنان و فعالان فوتبال در جهان تا اغلب مردم ایران مرگ او را غم انگیز، تکان دهنده و در مسیر احقاق حقی میدانند که باید به آن احترام گذاشت.
با این وجود، دختر آبی مخالف هم زیاد دارد. گروهی عقیده دارند اقدام وی خدشه به کشور و ارزشهای انقلاب بوده و سبب شده کشور در شرایط فعلی تحت فشار بیشتری قرار گیرد و به عبارت دیگر خودسوزی او آب به آسیاب کسانی است که در برابر نظام میایستند.
نگاهی به واکنش رسانههای دولتی به موضوع دختر آبی نمایانگر اصل قضیه است. گرچه خودسوزی یک دختر هوادار برای هیچ کس اتفاق خوشایندی نیست اما رسانههای دولتی و به ویژه رسانههای وابسته به جریان اصولگرا در برابر این موضوع، موضع گرفتهاند.
بخشی از رسانههای میانه رو به انتشار اخبار و انعکاس واکنشها به خودسوزی دختر آبی پرداختهاند و به طور آشکار موضع خود را در مورد این اتفاق روشن نکردهاند اما در مورد برخی از خبرگزاریها و سایتهای وابسته به جریان اصولگرایی، سحر خدایاری یک عنصر مخرب است.
به عقیده این رسانهها کاری که سحر خدایاری انجام داد، گرچه با از دست رفتن جان او همراه بود اما آب به آسیاب مدعیان نقض حقوق بشر در ایران ریخته است. این رسانه می گویند اصل کار دختر آبی از ریشه اشتباه و ایستادن در برابر اصول نظام بوده است و زمانی که حضور زنان در ورزشگاه ممنوع است، او باید به قانون تمکین میکرده است.
مسئله دیگر، مورد خانواده سخر خدایاری است. کاملاً مشخص است که پدر دختر آبی هیچ برنامهای برای پشتیبانی از دختر مرحومهاش ندارد. او بارها به بیمار بودن دختر آبی تاکید کرده و تصمیم گرفته به فکر زندگی خودش و حیات زندهها و فرزندان پرشمارش باشد تا ایستادن پشت افکار دخترش.
او که جانباز نیز هست در مصاحبههایش به شکلی ملایم از دخترش انتقاد هم کرده که چرا دست به این اقدام زده است. آقای خدایاری تلاش میکند هر چه سریعتر به این موضوع خاتمه دهد و به زندگی بازگردد. او نمیخواهد سایه یک اقدام با رنگ و بومی سیاسی روی خانوادهاش و خودش سنگینی کند.