24
برنامه هست، ابزار نیست!

دغدغه‌های کاراته زنان از زبان مدیر تیم‌های ملی

  • کد خبر : 1820
  • 19 اسفند 1396 - 0:42
دغدغه‌های کاراته زنان از زبان مدیر تیم‌های ملی
افسانه باقری مدیر تیم‌های ملی کاراته زنان درباره آماده‌سازی تیم‌های ملی نوجوانان و جوانان در راه مسابقات قهرمانی آسیا در ژاپن صحبت کرده است.

افسانه باقری در گفتگو با افرا ورزش، درباره برگزاری مسابقات کاراته انتخابی نوجوانان و جوانان دختر اظهار کرد:

هدف از برگزاری مسابقات انتخابی تیم ملی، شناسایی ترکیب نهایی تیم اعزامی به رقابت‌های قهرمانی آسیا در ژاپن است و مسابقات قهرمانی آسیا 20 اردیبهشت در ژاپن برگزار می‌شود.

وی افزود:

مسابقاتی که 18 اسفند برگزار شد بخشی از روند انتخابی تیم ملی است و نفرات برتر باید با مدال‌آوران برون مرزی مسابقه دهند تا به ترکیب نهایی تیم‌های ملی نوجوانان و جوانان برسیم و پس از تعطیلات، مرحله نهایی انتخابی و سپس اردوی تیم‌های ملی آغاز می‌شود.

مدیر تیم‌های ملی کاراته زنان گفت:

مشکل اصلی برای آماده‌سازی دختران کاراته‌کای ما، وضعیت پشتیبانی از تیم‌ها است به طوری که تیم‌های ملی نیاز به سالن و خوابگاه دارند اما فشار تیم‌های ملی در همه رده‌های سنی و هر 2 بخش مردان و زنان روی سالن کبکانیان است و ما برای برنامه‌ریزی اردوی نوجوانان و جوانان دختر با چالش مواجه هستیم.

باقری عنوان کرد:

هماهنگی تمرینات و اردوی تیم‌های ملی بسیار دشوار است و تداخل برنامه تیم‌ها دردسر آفرین است. ما می‌دانیم که برای موفقیت تیم‌های ملی در مسابقات قهرمانی آسیا و سایر رویدادهای بین‌المللی باید چه مسیری برویم اما ابزار کامل طی کردن این مسیر را در اختیار نداریم.

وی تاکید کرد:

باید از حداقل امکانات، حداکثر بهره را ببریم. جوانان کاراته‌کای ما باید مسیری را برای کسب سهمیه المپیک جوانان طی کنند و مسابقات جوانان آسیا در ژاپن بخشی از این مسیر است اما دغدغه آماده‌سازی این تیم را داریم.

مدیر تیم‌های ملی کاراته زنان گفت:

یک تیم برای موفقیت باید از تغذیه مناسب، فیزیوتراپ، روانشناس و بدنساز مناسب بهره‌مند باشد. فدراسیون کاراته نگاه مثبتی به بخش زنان دارد و گاهی رییس فدراسیون، در برخی شرایط ممکن است امتیاز خاصی برای دختران قائل شود اما مشکل کلی در فدراسیون با توجه به وسعت فعالیت، مسائل مالی است و آماده‌سازی تیم‌های ملی هم پرهزینه است.

باقری گفت:

کشورهای دیگر امکانات خوبی دارند و در حال سرمایه‌گذاری هستند. عربستان زمانی هیچ جایگاهی در کاراته نداشت اما در مسابقات اندونزی در بخش مردان در یک وزن طلا می‌گیرد و این نشان می‌دهد برنامه‌محوری و سرمایه‌گذاری همراه با هم، نتیجه مثبت می‌دهد.

وی با تاکید بر لزوم دانش‌افزایی مربیان داخلی گفت:

مربیان ما باید از اطلاعات به روز مطلع باشند و دانش به روز آن‌ها می‌تواند به کمک ستارگان مستعد ما بیاید. در کاتا فاطمه صادقی یک ستاره است و اگر دانشی که در اختیار وی قرار می‌گیرد به روز و جهانی باشد صادقی به سرعت رشد می‌کند و در مورد تمام کاراته‌کاهای ما، همین شرایط وجود دارد.

مدیر تیم‌های ملی گفت:

کاراته ظرفیت موفقیت و کسب مدال را دارد اما شرایط تمرین برای ما فراهم نیست. برای موفقیت فاکتورهای زیادی در کنار هم قرار می‌گیرد. ما برنامه‌ریزی خوبی داریم اما ابزار نداریم. به همین دلیل است که باید با داشته‌های حداقلی خود را مهیای مسابقات قهرمانی آسیا در ژاپن کنیم.

لینک کوتاه : https://mail.iwsports.ir/?p=1820

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.