به گزارش آی دبلیو اسپورتس؛ چند روز پس از درگذشت سحر خدایاری موسوم به دختر آبی که پس از جلوگیری از حضور در ورزشگاه و احضار به مقام قضایی دست به خودسوزی زد و از دنیا رفت، این موضوع همچنان در صدر خبرها قرار دارد.
مهمترین اتفاق اما حساستر شدن فیفا به موضوع ورود زنان به ورزشگاهها است به طوری که این موضوع اکنون به مسئلهای ویژه برای فیفا تبدیل شده است و این خبر خوشی برای ایران که تلاش میکرد در یک برنامه بلند مدت در این زمینه پیشرفت کند، نیست.
بسیاری از کاربران شبکههای اجتماعی، هواداران و بازیکنان فوتبال پس از وقوع حادثه سحر خدایاری از فیفا خواستند مطالبه زنان ایرانی در ورود به ورزشگاهها را به طور جدی دنبال کند.
اکنون خبر رسیده که فیفا قصد دارد هیئت تحقیق در مورد ورود زنان به ورزشگاهها به ایران اعزام کند و این موضوع جدیتر از قبل دنبال خواهد شد. پس از ورود زنان ایرانی به ورزشگاه آزادی در جریان فینال لیگ قهرمانان آسیا، به نظر میرسید همه چیز شتاب خواهد گرفت اما چنین نشد.
به طور کلی، زنان در ایران در ۲ بازی و به صورت گزینش شده و نه آزاد، توانستهاند در ۲ مسابقه فوتبال حضور یابند. یکی فینال لیگ قهرمانان آسیا بین پرسپولیس و کاشیما آنتلرز که در آن، کنفدراسیون فوتبال آسیا فشار زیادی روی ایران وارد کرد و دومی، دیدار ایران و بولیوی در فیفادی.
در هر دوی این بازیها، زنان امکان خرید بلیت نداشتند و زنانی که در ورزشگاه حاضر شدند بازیکنان تیمهای ملی فوتبال و فوتسال ایران و خانوادهها و کارمندان مرتبط با فدراسیون فوتبال یا وزارت ورزش بودند و همین موضوع انتقادات زیادی را از سوی دختران علاقمند به فوتبال در پی داشت.
مسعود سلطانی فر وزیر ورزش و محمدرضا داورزنی معاون وی بارها تاکید کردهاند که روند حضور زنان در ورزشگاه روندی تدریجی است و با فراهم شدن گام به گام زمینه، مهیا میشود. آنها هرگز در این باره موضع گیری نکردهاند و نشان دادهاند خواسته وزارت ورزش و جوانان، همان خواستهای است که زنان هوادار دارند اما برای نهایی شدن کار، مقامات حکومتی تصمیم گیرنده نهایی هستند.